Recenzie CarVertical
verificare vin carvertical

carVertical

este un serviciu revoluționar de verificare a istoricului mașinilor alimentat de blockchain În 2017, CarVertical ICO a intrat pe piață, îmbogățind proprietarii cu 20 de milioane de dolari în mai puțin de o lună. În 2018, serviciul a început să furnizeze rapoarte despre vehicule cu sprijinul BWM și Volkswagen, precum și al specialiștilor Tesla, FIAT și General Motors. Acest parteneriat implicit face din acest serviciu un jucător serios pe această piață. Revizuirea autoVertical va arăta cât de eficiente pot fi astfel de tehnologii în acest stadiu de dezvoltare.

De fapt, simpla prezență a tehnologiei este puțin probabil să ofere un aflux serios de utilizatori către resursă. Rezultatul este important pentru utilizator. Dar și aici, CarVertical pare să funcționeze bine, deoarece baza de date este cu adevărat imensă, conține date de la mașini nu numai pe piața rusă, ci și pe piața europeană și nord-americană. În același timp, datele sunt transferate în această bază de date în cel mai scurt timp posibil, ceea ce permite utilizatorului să primească date cu promptitudine. În revizuirea noastră carVertical, vom arunca o privire asupra performanței sistemului și a ceea ce obțineți atunci când cumpărați un raport auto.

Avantaje

Gama largă de rapoarte despre vehicule oferite Baza imensă, care include peste 50 de milioane de vehicule din Rusia, Europa, America de Nord Vehicle VIN search capability Acces instant la raport imediat după plată Date direct de la mașini Prezența programului partener Cea mai avansată tehnologie blockchain pentru a proteja împotriva falsificării datelor Stimularea îmbunătățirii stării pieței auto secundare

Dezavantaje

Este posibil să existe o lipsă de informații în unele secțiuni ale raportului pentru vehicule specifice Puțini parteneri în Federația Rusă

Conținutul bazei de date

Așa cum s-a menționat în secțiunea „merite” a reviziei autoVertical, baza de date conține informații despre peste 50 de milioane de mașini și motociclete. Sursele de informații sunt atât companiile guvernamentale și de asigurări, cât și dealerii oficiali, serviciile auto etc. Serviciul primește date atât din surse rusești, cât și din surse europene și nord-americane, astfel încât reprezentanții acestor trei piețe sunt prezenți în baza de date. Unele dintre date sunt preluate direct de la mașini. Utilizarea tehnologiei blockchain vă permite să aveți încredere în fiabilitatea datelor. Cele mai utile date, printre altele, sunt informații despre kilometraj, istoricul acțiunilor de înregistrare, participarea la un accident, aflarea pe lista dorită, etc. concurenților, pe care o vom analiza în revizuirea carVertical.

De ce este nevoie de carVertical?

Achiziționând un raport carVertical, vă protejați de ascunderea sau modificarea informațiilor despre vehicul pentru a vinde un vehicul cu probleme la un preț nerezonabil de ridicat. Când inspectați o mașină, este foarte ușor să pierdeți o mulțime de mici detalii ascunse, care mai târziu vă vor costa lateral. Dacă vânzătorul o dorește atât de rău, atunci cu ochiul liber nu veți înțelege niciodată că mașina a fost implicată într-un accident, a fost folosită într-un taxi, închiriată, kilometrajul său este răsucit și într-adevăr este listat în furt. Din recenzia carVertical, este clar că raportul evită într-adevăr astfel de probleme, vă economisește bani și timp și, eventual, vă scutește de la cumpărarea unei mașini care vă va fi durerea de cap mult timp.

Economisiți timp și bani
Aflați tot ce trebuie să știți despre viitoarea dvs. mașină.